Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

Tűzhely kályha huzatfokozó kategóriák

Snjezana C Ljubica C vízteres tűzhely

  • Termék leírás
Központi kazán rendszerű sparhelt tűzhely .

SNJEZANA  C 33kW vízteres .

Teljesítmény 33 kW .Kályha,sparhelt súlya 260 Kg. Kémény csatlakozás 116mm.Csatlakozás jobb,bal,felső,hátsó.Megrendeléskor pontosítani kell hogy jobbos vagy balos becsatkozású a kémény. Méretek Hossz 1200 szélesség 600 x magasság 850. Sütő mérete hossz 540 x szél. 400 x mag. 250.
 
SNJEZANA  C 33 kW vízteres  zárt sütő ajtó. 1,850 € + Áfa Br: 2350 €
 
SNJEZANA  C 33 kW  vízteres hőálló üveges sütő ajtó.  1,950 € + Áfa  Br : 2,477 € 
 
FIGYELEM   
Magváltozott a cég rendszere , új rendszert vezetett be .
A vásárlás esetén 50 % be kell fizetni megrendeléskor ,
a cég akkor áll neki gyártani , és 45-50 napon belül lehet elszállítani .
 

     

1680

LJUBICA C 24 kW vízteres 

LJUBICA  C 24 kW vízteres  zárt sütő ajtó. 1,590 € + Áfa Br : 2,019€
 
LJUBICA  C 24 kW  vízteres hőálló üveges sütő ajtó.  1,650 € + Áfa Br : 2,100 €
 
A két tűzhely azonos kivitelű , csak kisebb víztér van és a teljesítmény kisebb . 
 
Működési leírás
A kályha ,sparhelt tradiciónális készülékek alapján gyártott modern fűtő és főző és sütő  berendezés.Központi fűtésrendszerre vagy hőtároló köthető!!! Téli-nyári fűtési lehetőség!A rostélyt az alsó fűtőtérbe helyezve duplájára nő a fűtőtér!Kandalló fával is megrakható! Korszerű technológiával csúcsminőségű anyagok felhasználásával, modern esztétikus külalakkal felruházott berendezés.A kályha és a sütő palástja rozsdamentes saválló acélból,a felső lap öntöttvas acélból van, amely ellenál a magas hőfoknak.A tüzelő rész speciális hőálló anyaggal van bevonva amely elősegíti a főzést és a sütést a sütőben.A sütő ajtaját kérheti hőálló üvegezéssel! Az oldalak speciális izolációval építettek hogy a külső palást ne melegedjen.Igy minden konyhába ,régi, új , modern elrendezésű helységbe is beépíthető ! Igy lehetőség van az oldalak díszítésére kerámia lemezekkel, különböző színben.Lehetőség van a szinek kiválasztásában.

 

      

A megszokott és kedvelt sparheltről nem kell lemondania !Itt van !S még központi fűtésre is köthető ! Nyári üzemeltetéskor a bojlert vagy a höcserélőt be kell kötni hogy a tűztér ne sérüljön , igy nyáron is szinte költség nélküli melegvize lesz !A készülék nyitott vagy zárt rendszerű központi fűtésbe is be köthető ! A zárt rendserű központi fűtésbe a meleg víz oldal kimenetre egy 2.5 bár nyomású biztonsági szelepet kell beépíteni ! .A megfelelő kéményt biztosítani kell. A kályhák és kandallók nagy teljesítményűek , és a megfelelő huzatot biztosítani kell . A kémény belső mérete minimum 160mm , ha nagyobb teljesítményű a kályha akkor arányosan nagyobb kémény szükséges . A kémény magassága min. 7m , hogy a kéményben az alnyomás 17 pascal legyen .A kályha , sparhelt egy hiányt pótol a kerekedelmi palettán . Nyugat európában nagyon kedvelt és évek óta nagyon bevált fűtési eszközként , vagy rásegítő rendszerként alkalmazzák. Esztétikus magas minőségű , kiváló készülék ! Kérheti a sütő ajtót hőáló üveggel , külön jelezze igényét .

Kattintson a legfelső képre a teljes választékot képekben megtalálja .

Házhozszállítás gyorsszolgálattal vagy saját szállítással . 
Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!