Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

kategóriák

LINHAI 370 PRO MAX quad

  • Termék leírás
LINHAI QUADOK UTV -k , leirás , árak  !
Kattintson az árakért ide :
 
 
A kínai Linhai saját fejlesztésű és gyártású quadja, a belépő szintű, összkerekes, Linhai 370 ProMax 4×4. Rendszámozható, mezőgazdasági vontatóként (T3b), vállakozások számára az ÁFA visszaigényelhető, közúton B kategóriás jogosítvánnyal vezethető.
 
A nagy teljesítményű Linhai 420 promax 4×4 új tipusú quad , kiválóan alkalmas a farmon, legelőn, szántóföldön vagy erdőben végzett munkákhoz, valamint pihentető kirándulásokhoz és a legnehezebb terepen való vezetéshez. Dinamikus és nagyon kényelmes vezetést tesz lehetővé kettesben is.
 
A nagy teljesítményű Linhai 500 promax 4×4 új elektronikus befecskendezéssel kiválóan alkalmas a farmon, legelőn, szántóföldön vagy erdőben végzett munkákhoz, valamint pihentető kirándulásokhoz és a legnehezebb terepen való vezetéshez. Dinamikus és nagyon kényelmes vezetést tesz lehetővé kettesben, további pedálokkal az utas számára. A mindennapi használat sokoldalú dizájn független egyedi felfüggesztéssel, csendes és megbízható vízhűtéses motorral, elektromos kapcsolással az első kerekeken 2×4-es vagy 4×4-es fordulatszámmal, kiváló terepjáró manőverezéssel, vonzó kialakítással és nagy megbízhatósággal a sokoldalú négy- kerekes.
 
 
 
A Linhai M565 LT EPS T3b nagyobb erővel, nagyobb sebességgel és sok műszaki fejlesztéssel érkezik egy teljesen új, erősebb motorral és szervokormánnyal. Az új könnyűfém keréktárcsák tovább hangsúlyozzák a gép vonzerejét, a teljesen megújult digitális kijelzőn olvashatóbban és tisztábban jelennek meg az információk. A váltókar most még jobban illeszkedik a kezébe, és pontosabb váltást tesz lehetővé. A nagyobb hasmagasság jelentősen javítja a terepjáró képességet. A megnövelt tengelytáv és a 2×4/4×4 elektromos hajtás elektromos differenciálzárral megbirkózik a nehéz terepen is. Az utas értékelni fogja az új, kényelmes hátsó fogantyúkat. Elektromos szervokormánnyal, kiváló kezelhetőségével, magas használati értékével és ismert tartósságával a Linhai M565 LT EPS az egyik legnépszerűbb a középkategóriában.
 
AZ ÁRAKAT ITT TALÁLJA :
Kattintson a címre