Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

Házkörüli gépek termékek kategóriák

  • Termék leírás
Kancsó vízszűrő Garry .  Ár :   5,399  Ft + Áfa  .

Az ön szervezetének nagy része víz ! Ezzel tisztitja óvja meg szervezetét a betegségtől , ha tiszta ivóvízet iszik . 

1. A Garry kancsó cserélhető/eldobható szűrőbetétet tartalmaz, amelynek anyaga egyedi minőségű aktív szén porból, szabadalmaztatott aktív szén jellegű szűrőrétegből (Aqualen) tevődik össze és a biztonságos használat érdekében ezüstöt is tartalmaz. Az legújabb fejlesztésű összetevőknek köszönhetően a víztisztító kancsó szűrési hatékonysága a hasonló termékek közt kiemelkedő, ami azt eredményezi hogy, a tisztított víz íze finom, klór- és károsanyagoktól mentes, viszont mindezt a szükséges ásványi anyagok megtartásával teszi.

2. A kancsókat  elsősorban kisebb háztartásokba ajánljuk(1-2 főig), mert ebben az esetben a szűrőbetét cseréből keletkező költség alacsonyabban tartható, mint pl. egy asztali víztisztító(pl.: Aquaphor Modern éves fenntartási költsége).

3. A Garry víztisztító kancsóban használt Aquaphor B100-5 szűrőbetét, 300 liter víz megtisztítására alkalmas, mely a kancsók között kiemelkedő.  Egydeien magas kapacitásának köszönhetően elég kb. 3 havonta lecserélni, amennyiben a tisztított víz fogyasztása nem haladja meg az átlag 100 litert havonta.

 

4. A termék doboza tartalmaz egy Garry víztisztító kancsót és 1db B100-5 szűrőbetétet.

A szűkséges csere szűrőbetét: B 100-5 szűrőbetétet javasoljuk !

5. A szűrőkancsó űrtartalma (bruttó / nettó): 3,9 / 1,9 liter

Rendelhető jelenleg: kék színben

Garancia: 2 év.

Kancsó Provans vízszűrő .  Ár  :  5,999  Ft + Áfa   
 
 

1. A Provance kancsó cserélhető szűrőbetétet tartalmaz, amely anyaga egyedi minőségű aktív szén porból, szabadalmaztatott aktív szén jellegű szűrőrétegből (Aqualen) tevődik össze és a biztonságos használat érdekében ezüstöt is tartalmaz. Az legújabb fejlesztésű összetevőknek köszönhetően a víztisztító kancsó szűrési hatékonysága a hasonló termékek közt kimagasló, ami azt eredményezi hogy, a tisztított víz ízre finom, klórtól és károsanyagoktól mentes, viszont a szükséges ásványi anyagok megtartva.

Kancsó Prestige vízszűrő  . Ár  :  5,499  Ft + Áfa  .
 

A Prestige nevű kancsó a megszokott 300 liter kapacitású cserélhető szűrőbetétet tartalmazza. A betét aktív szén porból, ezüstből és szabadalmaztatott aktív szén jellegű szűrőrétegből (Aqualen) áll. A szűrőbetét szokatlanul magas kapacitása miatt rittkább csere szükséges, mint más márkák esetében. Az egyedi és minőségi összetevőknek köszönhetően a víztisztító kancsó szűrési hatékonysága is kiemelkedő a többi márkához képest. A szűrt víz íze finom és 100% - ban klórmentes. Az emberi szervezet számára fontos ásványi anyagokat pedig meghagyja.

Szállítás postai gyorsszolgálattal . Utánvéttel .

Ezzel a szűrő kancsóval és szűrő betéttel a legjobb vízszűrést éri el . 

 

A szűrőbetét a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

Kancsó vízszűrő vizszűrő betét Ár :   2,899 Ft + Áfa .

  •  Üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen , klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  •  fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium) , petrolkémiai vegyületek
  •  fenolok ,  baktérium és vírusok

A 300 liter kapacitású betét ár-érték arányban

Aquaphor B100-5 szűrőbetét ár/kapacitás 2600 Ft/ 300 liter = 8,7 Ft/ liter