Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

kategóriák

WC/DK 1800 ágaprító WC/R52 hidraulikus

  • Termék leírás

Traktor hajtású faaprító gép Wood Chipper  .

A faaprító TLT meghajtással üzemel , 540  fordulattal . Behúzó hengeres .

Négy forgó kés és egy álló kés, és két álló apritó kés  van a gépben , amely egyenletes méretre aprítja a beadagolt ágakat  , a rotor lapátok nagy sebességgel repíti ki az aprítékot a torony nyílásán keresztül . A gépen az álló kések a nagyobb darabokat is ledarálják a forgáskor . Pótkocsira , nagyobb tartályba vagy komposztnak ledarálva tudja a felesleges ágakat eltüntetni . Mivel a keletkező faágakat eltüzelni már nehéz , környezetvédelmi és lakossági gondok miatt . Tüzelésre is kiválóan felhasználható az apríték , és ez a gép a  vegyestüzelésű apríték adagolóknak az ideális méretű aprítékot készíti .  A gép 13-15 cm vastagságú fa befogadására alkalmas . A gép súlya 380 Kg . Kések száma 3 db . Forgatható torony !.

WC DK /1800  Faaprító gép hidr behúzás  :              4.180 €uro +  áfa 

WC 52/72 R  Faaprító gép traktor hidraulikáról  :      3,850 €uro +  áfa 

 

Az Agrosat Gépker PTO meghajtású 540 ford/perc , tárcsás WC60 6R52 Hidraulikus faaprító  legfeljebb 13 - 15 cm átmérőjű száraz és zöld faanyagok apritására tervezték. Kb. 1/2 cm méretű faaprítékot állít elő, amely biztosítja az optimális égést, ha faaprítékot kazánokban adagolókhoz  használják fel . A WC-1800 H gépet  a traktor TLT  kardántengelye működteti . A behúzó hengert a biztonsági markolat vezérli. A henger  megállítását vagy forgás irány váltást vezérli ha  megnyomhatja a kart. Fel van szerelve manuálisan állítható hidraulikus szeleppel is, hogy megváltoztassa a hengerek  sebességét a méretezett és méretezett fa szerint : A keményebb fa kisebb behúzó sebességet igényel .  Kompatibilis a 45-80 LE  hárompontos kapcsolódású traktorokhoz . Csatlakozás KAT 1-2 típusú , Fiat, Lamborghini Crono, Kubota L, Antonio Carraro Tigrone, Goldoni Star, New Holland T3F, T4F, Landini Mistral, Rex, Valpadana , MTZ traktor ,  stb.  
A WC 1800 H  megfelel az EK gépi irányelvének. 

ELŐNYÖK ÉS JELLEMZŐK 
Nehéz acéllemez burkolat tartó váz , nagy keménységű pengék + 4 állítható  penge .A gép nagy alapja szilárdságot, tartósságot és stabilitást biztosít. A fát a vágókamrán keresztül két hidraulikus motoros henger hajtja , húzza be . Kézi hidraulikus  beállító szelep a hajtóhengerek sebességének szabályozására szolgál . 
Könnyű nyitni a beadagoló burkolatot  a kések karbantartására és cseréje érdekében  . 
Kimeneti  cső  elhelyezhető 360 ° -os irányba , a reteszelő fogantyú nyitásával és a cső forgatásával .

Aprító tárcsa és kések : 

Álló kések kidobó tárcsa : 

Bevizsgált CE minősítés , Német TÜF bevizsgálással .

Házhozszállítás gyors szolgálattal raklapos árúként ,

vagy össze szerelve beüzemelve megállapodás alapján .

További képeket talál a felső képre kattintva .

A piros ikonra kattintva rendelhet ajánlatot kérhet .

Ossza meg a Facebookon ha tetszik a gép és az ár!